Skip to content

La Scoica Grand Ballroom

Cel mai frumos eveniment din lume:

al tău!

La Scoica Ballroom Mamaia este o locație exclusivistă dedicată evenimentelor speciale din viața ta.

Amplasat pe malul lacului Siutghiol, într-un cadru natural idilic, La Scoica Ballroom Mamaia este întotdeauna alegerea celor care vor sa transpuna o poveste magică în evenimentul pe care îl organizează.

Despre

La Scoica Grand Ballroom Mamaia este una din cele mai exclusiviste locații din Romania dedicată evenimentelor festive.

Cu un design arhitectural spectaculos în formă de vapor și finisaje luxoase, La Scoica Grand Ballroom Mamaia propune o experiență inedită în organizarea de evenimente festive.

La exterior, 1500 mp de spații frumos amenajate întregesc atmosfera speciala a evenimentului tău: fântâna arteziană, intrarea iluminată de torțe, piscina, curtea interioară cu vegetație superbă și faleza de pe malul lacului, toate creează un cadru exclusivist, incomparabil cu o alta locație de același gen din România. 

Oportunitatea de a personaliza evenimentul prin alegerea luminilor și a decorurilor, a preparatelor culinare și a modului de dispunere a meselor ne ajută să organizam evenimente unice care sa satisfacă si cele mai exigente gusturi. 

Alegând La Scoica Ballroom Mamaia, orice vis poate fi transpus în realitate!

Facilități

Noi, echipa La Scoica Ballroom Mamaia, avem grijă ca evenimentul tău să fie cel mai frumos din lume! Creăm experiențe unice și vă oferim facilități menite să vă transpună nunta de vis în realitate.

PERSONALIZAREA MENIULUI
Asociaza-te cu chef-ul bucatar si echipa noastra de catering pentru a crea o experienta culinara unica. Clientii nostri sunt incurajati sa isi personalizeze meniurile, preparatele culinare si desertul si sa isi aleaga dupa preferinta bauturile: vinul, berea, bauturile spirtoase, bauturile racoritoare si cocktailurile.
AMENAJAREA SALONULUI
Cu o multime de optiuni de decoratiuni si o varietate de facilitati, La Scoica Grand Ballroom Mamaia poate atinge cele mai indraznete dorinte in materie de organizare a unui eveniment festiv. Transformati ambianta evenimentului dumneavoastra, personalizand decorul cu: spoturi led, proiectoare colorate, perdea de lumini colorate mobilier, fete de masa, numere de mese, vesela si tacamuri si o varietate de aranjamente pentru mese covorul rosu si multe alte optiuni
CONSULTANTA
La Scoica Grand Ballroom va simplifica planificarea stresanta si obositare a evenimentului, punandu-va la dispozitie coordonatori de evenimente specializati si manageri culinari pregatiti sa vina in intampinara dorintelor dumneavoastra. La Scoica Ballroom ofera servicii extinse si elaborate de planificare a evenimentului pentru ca viziunea dumneavoastra sa devina realitate. Coordonatorii nostri vor analiza tot procesul si va vor prezenta o varietate de optiuni care se potrivite bugetului si dorintelor dumneavoastra. Orice ati dori sa planificati, staff-ul nostru va fi alaturi de dumneavoastra la fiecare pas!

Evenimente corporate

Pentru evenimente business de succes, La Scoica Ballroom este locația perfectă.

De la ședințe, traininguri, prezentări, conferințe sau lansări de produse pâna la gale sau petreceri de Crăciun, La Scoica Ballroom este cea mai buna alegere pentru un eveniment reușit.

Facilități incluse:
• Conexiune internet wireless
• Videoproiector si ecran de proiectie
• Flipchart
• Laptop, PC la cerere
• Sistem de climatizare
• Sistem audio

CONFERINTE
DECERNARI DE PREMII
More
PETRECERI COMPANIE

Rezervă azi evenimentul perfect

Nunți

Ora de cocktail

cununia civilă

evenimente corporate
și conferinte