Skip to content

Land of fun
Distracție în aer liber

Bază nautică și debarcader

Plajă privată

Loc de joacă pentru copii

Amplasat pe malul lacului Siutghiol, Complexul Hotelier La Scoica Land are localizarea perfectă pentru un sejur de vis.

Ești aproape de toate atracțiile, dar beneficiezi de liniștea unui loc retras, minunat, care pare că nu face parte din lumea înconjuratoare.

Bază nautică și debarcader

La Scoica Land oferă tuturor celor care iubesc sporturile acvatice posibilitatea de a se bucura de pasiunea lor chiar în incinta complexului.

La baza noastră nautică sunt disponibile atât ambarcațiuni fără motor – hidrobicicletă, kayak, barcă, surf, cât si ambarcațiuni cu motor – ski-jet, barcă, catamaran.

Plajă privată și piscina

Cu o suprafață de 1000 m², plaja privată amenajată pe malul lacului are o capacitate de aproximativ 200 de șezlonguri și baldachine.

Turisștii cazați în cadrul hotelului beneficiază de acces și șezlong gratuit pe plaja privată a complexului, refugiul perfect pentru relaxare si băi de soare într-un cadru natural frumos și liniștit.

Land of kids

The Land of Kids este un univers magic dedicat celor mici! 300m² de veselie în care leagănele, jucăriile și elementele de escaladare sunt singurele griji ale celor mici.

Toatăa distracția este atent supravegheată de personalul nostru atestat, astfel încât copiii se pot juca în siguranță, iar dumneavoastră vă puteți bucura de relaxare fără griji.