Skip to content

Descoperă gusturile delicioase

Gătim cu pasiune și vă servim cu bucurie într-un decor frumos!

Un melanj apetisant de gusturi și bucătării, meniul Restaurantului La Scoica Land Mamaia vă propune o îmbinare perfectă între preparatele tradiționale românești, mâncărurile cu specific italienesc și deliciile pescărești autohtone și internaționale. 

Despre

Inaugurat pe 5 Aprilie 2006, Restaurantul La Scoica Land Mamaia continuă tradiția restaurantului La Scoica Constanța care, încă din 3 Noiembrie 1997, oferă constănțenilor o experiență culinară delicioasă.

Restaurantul La Scoica Land a fost punctul de plecare pentru amplul complex turistic existent în prezent pe malul lacului Siutghiol, în zona de nord a stațiunii Mamaia.

Restaurantul și terasele din jurul său formează un ansamblu spectaculos care vă oferă diferite stiluri de amenajare menite să vă inducă o stare de bine. Terasa cu flori, terasa pe nisip, aleea cu foișoare sau corabia, fiecare dintre ele va găzdui într-un decor special momentele de bună dispoziție alături de prieteni și familie.

Gătim cu pasiune și vă servim cu bucurie într-un decor frumos! De aceea, momentele petrecute în restaurantul La Soica Land Mamaia sunt o încantare pentru toate simțurile.

Rezervă o masă

Ai planificat o masă împreună cu familia sau prietenii?
Fă o rezervare* și masa va fi pregatită
atunci cand veți ajunge.

0723 726 422

rezervari@lascoica.ro

*în perioada iunie-august nu se pot face rezervări

Comandă acasă

Livrăm cele mai apetisante preparate
direct la tine acasa.

Program livrări:
septembrie - mai între orele 12-24
iunie - august program non-stop

0756 726 422

Distracție pentru cei mici

La Scoica Land of Kids

Doriți sa vă relaxati în restaurantul nostru și sunteți cu copiii?

Nicio grijă!

Nu va trebui să îi lăsați acasă cu bona sau bunica, ci îi puteți lua cu dumneavoastră. The Land of Kids a fost special amenajat pentru liniștea dumneavoastră și pentru bucuria lor.